Co je to OPERATIVNÍ LEASING

Operativní leasing neboli „operák“ je dlouhodobý pronájem vozu a je to velmi rychlý způsob, jak získat nový vůz.

Vozidlo tedy přímo nesplácíte, ale pouze si ho dlouhodobě pronajímáte. Rozdíl mezi klasickým úvěrem nebo leasingem a operativním leasingem je ten, že i po skončení smlouvy patří vozidlo leasingové společnosti, což je v našem případě Volkswagen Financial Services (ŠkoFIN). Po skončení smlouvy (doby pronájmu) však máte možnost vozidlo odkoupit. Jestliže nebudete mít o odkoupení vozidla zájem – nevadí, můžete nám vůz jednoduše vrátit.

Operativní leasing

Výhody operativního leasingu
Operativní leasing skrývá mnoho výhod. Výhodou operativního leasingu je znatelně nižší měsíční platba než u klasického leasingu.  Velkou výhodou je bezpochyby také to, že před pořízením vozu není nutné skládat žádnou akontaci a předem víte, kolik Vás vozidlo bude po celou dobu provozu stát. Také nemáte mimo paliva již žádné vedlejší náklady, o vše další se již postaráme my.

Co vše zahrnuje platba operativního leasingu?
Povinné ručení, havarijní pojištění, servisní prohlídky, výměny a uskladnění pneumatik jsou většinou zahrnuty již v měsíční splátce vozu. Vy si tak můžete bezstarostně užívat nového vozu, který si pronajmete na předem domluvený počet měsíců.

Na jak dlouhou lze vůz pronajmout?
V naší nabídce jsou vozy na „operák“ od 24 měsíců do 60 měsíců.

Jaký lze zvolit roční nájezd kilometrů?
Nájezd vás omezuje především v počtu kilometrů, které můžete ročně najet. Nejčastěji se smlouvy uzavírají na 10 000 až 20 000 kilometrů za rok, avšak záleží zcela na Vás. Předem je dobré počítat s tím, že čím více budete chtít ujet, tím vyšší bude leasingová splátka.

Jak dlouho trvá vyřídit operativní leasing?
Pokud na vůz spěcháte, doporučujeme vám si vybrat z našich skladových vozů ŠkodaSEAT nebo CUPRA. Předání je tak možné již do 2 dnů. 
Pokud vozidlo objednáváme pro zákazníka přímo dle jeho požadavků, záleží pak na značce, modelu vozidla a dalších aspektech... Přibližný termín dodání s vámi přímo na místě proberou naši prodejci.

Jaké doklady potřebuju k vyřízení?
Pro uzavření smlouvy stačí pouze 2 Vaše doklady totožnosti (standartně občanský a řidičský průkaz) a doložení vašich příjmů k ověření bonity.

 

Zaujala vás nabídka operativního leasingu? Domluvte si schůzku nebo kontaktuje naše prodejce vozů Škoda nebo prodejce vozů SEAT & CUPRA , kteří vám rádi se vším poradí.

 

Foto